Hmmmm.....

Såg att jag fått fler kommentarer på inlägget om hisun 350!!! Blir jätteglad att det finns nån som läser, men ni behöver inte vara anonyma, skriv gärna vem ni är, jag blir inte arg eller så!Till den som skrivit som att det skulle vara nån av mina chefer vill jag bara säja att, tro inte att ni kan lura mej, för ingen av mina chefer är så elaka att dom skulle dra på min lön för att jag gjort en liten avstickare, så d så!!! Jag jobbar på sveriges bästa åkeri ska ni veta!

Hejsan svejsan...

Hallå. Längesen jag uppgradera, men den som väntar på nåt gott.....
Det har varit en rätt hektisk dag, började med att lossa i Getinge imorse, för att sedan fortsätta till Falköping, följt av en sväng till Alingsås och avslutade med 2 ställen i Göteborg, och dom som inte vet var ställena ligger råder jag att titta på en sverige karta!! Just nu befinner jag mej i Trollhättan, för att lasta här imorron.

Helgen kommer jag att ägna åt min Atv som behöver en översyn, beroende på att ett smärre missöde inträffat med baksvingen, troligen bussningar som blivit slitna, blir iaf till att plocka sönder en del för att kolla och mäta. Inget som är kul, men ett måste tyvärr!!

Nu är det natti tid igen, och jag önskar alla en god natt, och påpekar återigen att 4 hjul ÄR bättre än 2!!

RSS 2.0