Hisun 350cc

Fy fanken för yra speditörer!!! Lastade i Norrköping, på Öhmanskajen, stressa som en galning för att hinna innan dom stängde, för att sedan fortsätta söderut....trodde jag! Rinde till schenker efter lastningen och fick vänta en stund, för att få reda på att jag skulle lasta mer på, gissa.......jo Öhmanskajen, men då hade alla gått hem, så jag får allt stanna kvar tills imorgon....grrrr!!!

Nu passade jag på att köra till Skärblacka en bit söderut för att testa en 4hjuling som heter Hisun. En direkt kopia av Yamaha raptor, men tillverkad i kina, och wow......vilken maskin, stabil, snygg och med bra tryck i motorn. Kosta ju inte en förmögenhet heller, halva priset av en Raptor!!! Kan säga att den ligger högt på min önskelista just nu, så vet ni det mina kära barn! he he! Natti, och 4hjul är bättre än 2.....speciellt om dom sitter på en Hisun

Trött igen!!!

Gillar inte alls att köra så här sent på natten, klockan är 1.00 är i ödeshög, och ska nanna nu, för vidare färd imorgon till nykvarn!! Natti, och vet inte om jag behöver säja det, men 4 hjul är bättre än 2...........

Trelleborg....

Befinner mej i trelleborg, ska nanna här och koppla en trailer imorgon för att lossa i malmö.....skittråkigt, hade jag velat köra distribution hade jag sökt ett sånt jobb! Är ju lågkonjunkturen som märks även i denna branschen.

Är faktiskt inte lätt att komma på vad man ska skriva, men kan berätta att jag är jävligt sugen på en större 4hjuling!! Kan ju bara hoppas att det blir en nästa år, annars får jag väl trimma min BB men det blir nog minst lika dyrt, men samtidigt vill ja ha en som är säkrare att köra med. En begagnad Dinli 450 hade smakat mumma!!!

Nu kallar sängen på mej, och den är inte långt ifrån mej, c:a 20 centimeter, he he! Får önska en god natt och som vanligt vill jag säga er att 4 HJUL ÄR BÄTTRE ÄN 2.........just det!!

RSS 2.0